Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Πήγαινε κάτω

Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από Kataskopos21 Την / Το Πεμ Ιουν 27, 2013 2:16 am

Καλησπέρα σας,

πρώτα απ'όλα σας ευχαριστώ για την φιλοξενία στο φόρουμ του κόμματός σας. Έτσι, θα μπορέσω να σας αναλύσω το πρόγραμμα διακυβέρνησης και να συζητήσουμε πάνω σε αυτό με ότι απορίες δημιουργηθούν από μέρους σας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε ότι θέλετε.

Πρόγραμμα Διακυβέρνησης

Υπουργείο Τύπου & Ενημέρωσης:

- Από το Υπουργείο Τύπου θα γίνονται οι ανακοινώσεις του προέδρου και της κυβέρνησης. Θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση προς το κοινωνικό σύνολο για ότι γίνεται από την κυβέρνηση και για ότι πρόκειται να γίνει. Η ενημέρωση της κυβέρνησης και του προέδρου προς τους πολίτες είναι σημαντικός παράγοντας για να υπάρξει σταθερή σχέση κυβέρνησης-πολιτών.

- Στα μέσα του Ιουλίου θα υπάρξει διαγωνισμός αρθρογραφίας και θα μπορούν να διαγωνιστούν όσοι θέλουν με μόνη προϋπόθεση το άρθρο ή τα άρθρα με τα οποία θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό να είναι γραμμένα μέσα στον Ιούλιο. Η αρθρογραφία είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς του παιχνιδιού και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προωθηθεί.


Υπουργείο Αμύνης:

Το Υπουργείο Αμύνης θα ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με τις μάχες της Ελλάδας και την ενημέρωση των ιδιωτικών στρατών που είναι στα κυκλικά του Υπουργείου ώστε να υπάρχει συντονισμός και να βαράμε όλοι την στιγμή που χρειάζεται. Κύριος στόχος θα είναι να κρατηθούν υπό την Ελληνική κατοχή οι περιοχές που είδη είναι δικές μας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τις υπόλοιπες περιοχές της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας και των Σκοπίων στην Αφρική με στόχο την ολοκλήρωση των μπόνους μας. Αφότου εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα και έχουμε την δυνατότητα, θα βοηθήσουμε αρκετά συμμάχους ώστε να πάνε προς το καλύτερο και οι δικές τους εκστρατείες.


Υπουργείο Εξωτερικών:

Τομέας συμμαχιών: Το Υπουργείο Εξωτερικών θα το αποτελέσει ένα έμπειρο και ολιγομελές επιτελείο με κύριο στόχο την σύσφιξη των σχέσεών μας με τις χώρες της TWO(Τhe World is Ours). Η προηγούμενη κυβέρνηση κατάφερε την ένταξή μας στην TWO με δικαίωμα ίσης ψήφου με όλες τις χώρες-μέλη  της συμμαχίας και κατάργηση των MPPs με Σκόπια από τις χώρες-μέλη της TWO. Έτσι, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατόν για την χώρα μας για να έχουμε καλές σχέσεις με τους νέους συμμάχους μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις σημαντικές συμμαχίες μας με Αργεντινή, Τουρκία, Ρουμανία. Οι σχέσεις μας με αυτές τις χώρες είναι αμοιβαίες και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο υπάρχει αυτή η καλή συνεργασία. Οπότε, πέρα από τις χώρες-μέλη της TWO, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις άριστες σχέσεις μας με τους τρεις παλιούς μας συμμάχους.

Διπλωματικός τομέας: Το Υπουργείο Εξωτερικών θα φροντίσει να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που ξέρουν άριστα την Αγγλική γλώσσα για να σταλθούν ως πρέσβεις στις χώρες που θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις αλλά και στις εχθρικές, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ενημέρωση στα εξωτερικά θέματα για τις κινήσεις των άλλων χωρών.


Υπουργείο Οικονομικών:

- Το Υπουργείο Οικονομικών θα είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση των τιμών της αγοράς και αν χρειαστεί για την εισήγηση προτάσεων στην αλλαγή της φορολογίας ως προς το καλύτερο. Στόχος θα είναι τα έξοδα να μην υπερβαίνουν τα έσοδα ώστε στο τέλος της θητείας να έχουμε ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος στα κρατικά ταμεία.

- Θα γίνουν επιδοτήσεις αν υπάρξει έκπτωση στα training grounds και θα επιδοτηθούν όσο περισσότερα άτομα αντέχει το κρατικό ταμείο με προτεραιότητα τα άτομα των κρατικών στρατών και μετά των ιδιωτικών που έχουν πρόσβαση στα κυκλικά του Υπουργείου Αμύνης και υποτίθεται ότι ακολουθούν τις εντολές του Υπουργείου. Αυτό θα γίνει με τη συνεργασία των διοικητών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τομέας οργανισμών: Όσον αφορά τους οργανισμούς, θα ασχοληθώ κατ’ αποκλειστικότητα με το θέμα διορίζοντας 10 άτομα  άξια εμπιστοσύνης, τα οποία θα είναι άμεμπτα και έχουν αποδείξει ότι γι αυτούς κύριο μέλημα είναι η ευμάρεια όλης της κοινότητας και όχι μοναχά ενός MU ή μιας κάστας ανθρώπων. Θα μεταχειρίζονται ο καθένας από έναν οργανισμό ανιδιοτελώς μόνο και μόνο για το συλλογικό συμφέρον. Θα ανταμειφθούν φυσικά για τον κόπο τους με το 15% των κερδών και τα υπόλοιπα χρήματα θα επιστρέφονται στην ίδια την κοινότητα με παροχές σε MU –βάσει damage σε εθνικές μάχες- ή απευθείας σε νέους παίκτες μέσω του Υπουργείου Νέων Παιχτών. Επίσης, θα βγει άρθρο με το οποίο θα ανακοινωθεί στην κοινότητα η λίστα με τα άτομα που θα αναλάβουν την μεταχείριση των οργανισμών. Το οικονομικό επιτελείο θα ελέγχει σε καθημερινή βάση την οικονομική κατάσταση του οργανισμού και θα παρατηρεί για τυχόν ατασθαλίες. Τώρα, σε περίπτωση που δεν βρεθούν αρκετοί εθελοντές, θα ενοικιαστούν κάποιοι οργανισμοί σε ιδιωτικά MU. Όταν έρθει η ώρα, θα βγει άρθρο με τις προϋποθέσεις καταχώρησης των orgs και τον αριθμό που θα δοθούν.


Υπουργείο Νέων Παιχτών:

-Το Υπουργείο Νέων Παιχτών θα συνεχίσει να αρθρογραφεί  αν χρειαστεί και να οργανώνει σεμινάρια. Δύο προβλέπονται να γίνουν αυτό τον μήνα, ένα για τα οικονομικά και ένα για τα στρατιωτικά θέματα. Με αυτό τον τρόπο, στόχος του Υπουργείου θα είναι η βοήθεια προς τους νέους παίχτες να μάθουν περισσότερα πράγματα.

- Το πρόγραμμα «μαζί τα φάγαμε» θα λειτουργεί μοιράζοντας παροχές τροφίμων για όλους τους νέους παίχτες που έχουν κάνει εγγραφή στο παιχνίδι από 1-1-2013 και είναι από 21 lvl μέχρι 29 lvl με στόχο την τροφοδότηση των νέων παιχτών ώστε να έχουμε μεγαλύτερο damage σε δικές μας μάχες.

- Οι δύο κρατικές στρατιωτικές μονάδες θα συνεργάζονται με το Υπουργείο Νέων. Οι διοικητές τους θα έρχονται σε επαφή με το Υπουργείο για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία. Αν χρειαστεί, θα δοθεί το δικαίωμα να αλλάξουν οι διοικητές, υποδιοικητές και λοχαγοί των κρατικών στρατών. Στόχος πάντα θα είναι η καλύτερη συνεργασία μεταξύ κρατικών στρατών και Υπουργείου και η καλύτερη εκπαίδευση των νέων παιχτών.

- Όσο για τα Baby Boom θα γίνουν κάποιες προσπάθειες γιατί μαζεύοντας όσο πιο πολλούς νέους παίχτες μπορούμε στο παιχνίδι έχουμε συνάμα κέρδος όλοι μας.

Τέλος, θα προσπαθήσω να κρατήσω την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ κυβέρνησης-βουλής αλλά μέχρι το σημείο που επιτάσσει το παιχνίδι. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να επηρεάσω τις αποφάσεις της βουλής.

Επίσης, όποιος έχει την όρεξη και ενδιαφέρεται να ενταχθεί σε κάποιο Υπουργείο ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα στο παιχνίδι.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kataskopos21 στις Παρ Ιουν 28, 2013 7:39 am, 1 φορά

Kataskopos21
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από mourgoss Την / Το Παρ Ιουν 28, 2013 6:05 am

Kataskopos21, σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Υπουργείο Οικονομικών:
'Στόχος θα είναι τα έξοδα να μην υπερβαίνουν τα έσοδα ώστε στο τέλος της θητείας να έχουμε ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος στα κρατικά ταμεία. '

Θα αυξήσεις την φορολογία αν χρειαστει ?

mourgoss
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 9

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από Kataskopos21 Την / Το Παρ Ιουν 28, 2013 7:38 am

Ευχαριστώ Μούργε! Razz

Δε νομίζω να υπάρχουν πιθανότητες να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο μιας και η χώρα ευημερεί. Ίσως και τα orgs να μην χρειαστούν, αλλά φυσικά εμείς θα τα χρησιμοποιήσουμε συνετά για να αφήσουμε μεγαλύτερα κέρδη στα κρατικά ταμεία.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kataskopos21 στις Σαβ Ιουν 29, 2013 3:56 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ξέχασα να ευχαριστήσω τον Μούργο :P)

Kataskopos21
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από mixalis35 Την / Το Σαβ Ιουν 29, 2013 12:52 am

Kataskopos21, καλή επιτυχία αρχικά.
Μια ερώτηση έχω μόνο, πως σκοπεύεις αν εκλεγείς να χειριστείς το TS; Θα παραμείνει ως το μόνο μέσο ενημέρωσης;
avatar
mixalis35
Sapphire Member

Αριθμός μηνυμάτων : 643
Τόπος : Athens

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από Kataskopos21 Την / Το Σαβ Ιουν 29, 2013 3:53 am

Ευχαριστώ Μιχάλη!

Το TS είναι ένα εργαλείο, το οποίο ναι μεν κάνει πιο εύκολη την μεταφορά ενημέρωσης λόγω αμεσότητας του λόγου, αλλά δεν παύει να είναι εκτός παιχνιδιού. Γι' αυτό θα θεωρηθεί δευτερεύον μέσο ενημέρωσης, όπως ακόμα και το φόρουμ της χώρας μας. Το Υπουργείο Τύπου & Ενημέρωσης θα είναι υπεύθυνο για την γρήγορη ενημέρωση της κοινότητας. Αν τύχει να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με ένα θέμα πρώτα στο φόρουμ της χώρας ή στο TS, σίγουρα θα βγει και ανάλογο άρθρο ενημέρωσης από το Υπουργείο. Καταννοώ απολύτως ότι τα δευτερεύοντα μέσα ενημέρωσης δεν είναι προσβάσιμα από όλους, οπότε θα γίνεται η σχετική ενημέρωση εντός παιχνιδιού.

Kataskopos21
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από mixalis35 Την / Το Σαβ Ιουν 29, 2013 10:40 pm

Με καλύπτει πλήρως η απάντηση σου. Έχω και μια 2η ερώτηση που την θεωρώ ίσως πιο σημαντική από την πρώτη. Θα συμπεριλάβεις σε ενδεχόμενο που αναλάβεις ως πρόεδρος στην κυβέρνηση σου και μέλη του EM;
avatar
mixalis35
Sapphire Member

Αριθμός μηνυμάτων : 643
Τόπος : Athens

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από Kataskopos21 Την / Το Κυρ Ιουν 30, 2013 2:15 am

Όχι. Καθαρά όχι. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά ωστόσο άλλο ακροδεξιά, άλλο ακροαριστερά. Πολλοί νομίζουν ότι έχουμε μια συμπάθεια στο ΕΜ και αυτό θέλω πρώτος να το διαψεύσω. Εθνικιστές στην κυβέρνησή μου δεν θα χωράνε. Απλά και ξεκάθαρα το τονίζω.

Kataskopos21
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από mixalis35 Την / Το Κυρ Ιουν 30, 2013 2:50 am

Δεκτό, μου αρέσουν οι καθαρές απαντήσεις. Πέρασες τα δικά μου test. Σε στηρίζω!
avatar
mixalis35
Sapphire Member

Αριθμός μηνυμάτων : 643
Τόπος : Athens

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από Kataskopos21 Την / Το Κυρ Ιουν 30, 2013 3:51 am

Να 'σαι καλά Μιχάλη.

Παιδιά όποια άλλη απορία μη διστάσετε να την πείτε!

Kataskopos21
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 5

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Kataskopos21 - Υποψηφιότητα για CP - 5/7/2013

Δημοσίευση από Menelaos Milonas Την / Το Δευ Ιουλ 01, 2013 10:39 pm

Δεκτό, μου αρέσουν οι καθαρές απαντήσεις. Πέρασες και τα δικά μου test. Σε στηρίζω!
avatar
Menelaos Milonas
Silver Member

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Τόπος : Πειραιάς

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης