ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ SDU - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ELFKOK93

Πήγαινε κάτω

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ SDU - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ELFKOK93

Δημοσίευση από LightRevolver Την / Το Τρι Ιουλ 27, 2010 5:03 am

1. Δομή της κυβέρνησης

Η Κυβέρνηση χωρίζεται σε 3 τομείς:
a) Εσωτερικών
b) Εξωτερικών
c) Οικονομίας

a) Τομέας Εσωτερικών
Περιλαμβάνει τα υπουργεία Νέων παικτών, Εθνικής Αμύνης, Τύπου και Eφαρμογών. Επικεφαλής είναι ο τομεάρχης εσωτερικών. Αναλυτικά:

i) Υπουργείο Νέων παικτών: 3 παίκτες θα συντονίζουν το υπουργείο. Οι δυο θα έχουν την ευθύνη της επικοινωνίας - συμβουλευτικής με τους μέντορες, καθώς και την ευθύνη της λειτουργίας των εφαρμογών και τη συγγραφή οδηγών για νέους παίκτες, ενώ ο τρίτος θα είναι ο δίαυλος μεταξύ του υπουργείου Νέων Παικτών και του υπουργείου οικονομικών. Δηλαδή θα έχει την ευθύνη της τήρησης προϋπολογισμού, αλλά θα μπορεί και να δρα επικουρικά προς τους άλλους δυο υφυπουργούς.
ii) Υπουργείο Αμύνης: το συγκεκριμένο υπουργείο εκτός από τους 4 υφυπουργούς θα έχει και έναν υπουργό, ο όποιος θα έχει την ευθύνη του συντονισμού του υπουργείου. Από τους υφυπουργούς, οι 2 θα αναλάβουν την οργάνωση του στρατού (τοποθέτηση παικτών σε τάγματα, οδηγίες μάχης, τοποθέτηση στρατευμάτων στο πεδίο της μάχης), ενώ οι άλλοι 2 θα αναλάβουν τη λειτουργία των εταιρειών του στρατού.
Ταυτόχρονα, οι 4 υφυπουργοί υπό την εποπτεία του Προέδρου της e-χώρας, θα είναι υπεύθυνοι για την προετοιμασία ενός σχεδίου ανάγκης σε περίπτωση που η e-χώρα καταληφθεί. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο οι πρώτοι 500 παίχτες με το μεγαλύτερο damage, σε ορισμένο από το σχέδιο ανάγκης σημείο θα ξεκινήσουν την εφαρμογή του, με στόχο το σχεδιασμό και το συντονισμό των ενεργειών για την κινητοποίηση των πολιτών προς την απελευθέρωση.
iii) Υπουργείο Τύπου: θα υπηρετούν 2 υφυπουργοί. Ο ένας θα έχει την αρμοδιότητα της ενημέρωσης των πολιτών μέσω της εφημερίδας της κυβερνήσεως (στην οποια θα δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης, θα είναι δηλαδή ένα F.E.K.) και ο άλλος θα έχει την ευθύνη της εφημερίδας της Βουλής (θα έχει απαραίτητα τη θέση του βουλευτή). Ταυτόχρονα, μέσω του υπουργείου τύπου θα γίνεται προώθηση των εφημερίδων των πολιτών με στόχο την απονομή του μεταλλίου από τους εκδότες ανεξαρτήτως φρονημάτων. Από αυτό το πρόγραμμα οι εκδότες θα υποχρεώνονται να δωρίσουν, σε περίπτωση που κερδίσουν το μετάλλιο, το 10% των κερδισμένων gold τα οποία θα αποδίδονται στο υπουργείο νέων παιχτών.
iv) Υπουργείο Εφαρμογών: οι 3 υφυπουργοί θα έχουν την ευθύνη του σχεδιασμού νέων εφαρμογών, κατά παραγγελία των υπουργείων, αλλά και θα διορθώνουν οποίες δυσλειτουργίες των nun εφαρμογών. Σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο διακυβέρνησης, ο υπουργός θα αναλάβει και το μέρος που αφορά στις επικοινωνίες με τους admins του παιχνιδιού για την εμφάνιση δυσλειτουργιών του που θα επιβαρύνουν τους παίχτες.

b) Τομέας Εξωτερικών
Περιλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών και την υπηρεσία κατασκοπείας. Συντονιστής θα είναι ο τομεάρχης εξωτερικών. Αναλυτικά:

i) Υπουργείο Εξωτερικών: επικεφαλής ο υπουργός εξωτερικών, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας στην EDEN, αλλά και θα κάνει τις επαφές με ξένους ηγέτες πριν από πολέμους ή σύναψη συμμαχιών. Δυο υφυπουργοί θα έχουν την ευθύνη των πρεσβειών (διορισμοί πρέσβεων, ανάλυση πληροφοριών, δημοσίευση των).
ii) Υπηρεσία κατασκοπείας: ο επικεφαλής της (ο οποίος θα έχει απαραιτήτως την έγκριση όλων των κόμματων που συμμετέχουν στη Βουλή) έχει την ευθύνη της διαχείρισης των ελλήνων παικτών που διαμένουν στο εξωτερικό με ξένη υπηκοότητα και θα συντονίζει την όποια δράση τους. Ο κατάλογος των παικτών - πρακτόρων θα είναι στα χέρια του, θα είναι γνωστός από τον πρόεδρο και θα είναι διαθέσιμος σε όποιον αρχηγό κόμματος τον ζητήσει.

c) Τομέας Οικονομικών
Επικεφαλής θα είναι ο τομεάρχης οικονομικών. Περιλαμβάνει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, το Υπουργείο Εμπορίου και την επιτροπή Οικονομικών. Αναλυτικά:

i) Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: οι 3 υφυπουργοί που θα υπηρετούν σε αυτό θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των κρατικών εταιρειών (τοποθέτηση managers, αρχείο εσόδων - εξόδων των εταιρειών), της διανομής των χρημάτων από τα issues, την εκτέλεση του προϋπολογισμού και τη δημοσίευση του ισολογισμού 2 μέρες πριν από το τέλος της θητείας της κυβέρνησης.
ii) Επιτροπή Οικονομικών: θα αποτελείται από εκπροσώπους όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στη βουλή (δεν θα είναι απαραιτήτως βουλευτές) και θα έχει την ευθύνη της σύνταξης του προϋπολογισμού (ο οποίος θα πρέπει να ψηφιστεί από βουλευτές πριν εκτελεστεί από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας), της πρότασης για issue (πάντοτε με αιτιολογία αλλά και ανάλυση του πως θα μοιραστούν τα χρήματα), αλλά και θα κάνει προτάσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Τέλος η Επιτροπή των οικονομικών θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο του οικονομικού απολογισμού κάθε διαχείρισης (προεδρικής θητείας) ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος εμφάνισης κρουσμάτων κλοπών και σκανδάλων που ταλανίζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Στόχος αυτής της επιτροπής είναι η έκδοση ομόφωνων ψηφισμάτων που θα οδηγούν στην ομαλή και «χρηστή» διαχείριση του δημόσιου χρήματος, προς όφελος των πολιτών.

iii) Υπουργείο Εμπορίου: 3 υφυπουργοί θα αναλάβουν να εξισορροπήσουν τις εισαγωγές με τις εξαγωγές (με στόχο πάντοτε το θετικό ισοζύγιο). Στις αρμοδιότητες τους θα είναι και η βολιδοσκόπηση των άλλων αγορών, έτσι ώστε το ελληνικό κράτος να συνάπτει επικερδείς συμφωνίες με τις άλλες χώρες.

iv) Στόχος της άσκησης της οικονομικής πολιτικής είναι η προσπάθεια για προστασία που οφείλει η e-χώρα στους πιο αδύναμους (νέους) παίχτες και παράλληλα η χρηματοδότηση ειδικών προγραμμάτων ενίσχυσης τους. Για μας το κράτος δεν έχει την λογική μιας εταιρείας που οφείλει να είναι κερδοφόρα, αλλά στόχος μας είναι να είναι κερδοφόρο το κράτος για να μπορεί να χρηματοδοτεί τόσο τον κρατικό στρατό όσο και τους νέους πολίτες. Τέλος η Επιτροπή των οικονομικών θα είναι υπεύθυνη τόσο εφαρμογή του προγράμματος όσο και για το οικονομικό απολογισμό της προεδρικής θητείας.

2. Πολιτική της κυβέρνησης

a) Τομέας Εσωτερικών
Όσον αφορά τους νέους παίκτες, πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες δημιουργίας baby boom αλλά και ομαλής ενσωμάτωσης των νέων παικτών. Με το πέρας της θητείας αυτής της κυβέρνησης θα υπάρχει ένας μεγάλος και πλήρης οδηγός διαβίωσης στη V2, ενώ εκτός από το μήνυμα που θα αποστέλλεται σε κάθε νέο παίκτη, θα υπάρχουν και link που θα οδηγούν στον οδηγό.

Πρόθεση μας είναι να οργανώσουμε το στρατό σε μικρά και ευέλικτα τάγματα που θα πολεμούν μαζί ανά ώρες. Αιχμή του δόρατος θα είναι η elite, στην οποια θα συμμετάσχουν field marshals και generals. Δεύτερο στην ιεραρχία θα είναι το τάγμα των εφέδρων, ένα μέρος του οποίου θα έχει εντολές να χτυπά στο τελευταίο log in ανάλογα με τις ανάγκες. Με την εκλογή μας θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ωράρια που κάθε παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι, έτσι ώστε να οργανώσουμε το στρατό σε ομάδες μάχης ανά ώρες, σύμφωνα με τις ανάγκες της V2.
Επίσης θα δημιουργηθεί το πρώτο αμυντικο και επιθετικό σύστημά επικοινωνίας, σύμφωνα με το οποίο η αιχμή του δόρατος τής χωράς, οι field marshalls θα ειδοποιουνται μέσω sms από το υπουργείο σε περίπτωσή έκτακτης ανάγκης για άμυνά' η για επίθεσή.


Επιδιώκουμε τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών, με δημοσίευση όλων των αποφάσεων της κυβέρνησης, ενώ κάθε απόφαση θα έχει την υπογραφή του υπουργού που την προτείνει και υλοποιεί. Πρόθεση μας είναι η επικοινωνία με τους πολίτες να είναι αμφίδρομη, η επικοινωνία δε θα γίνεται μόνο από την κυβέρνηση προς τους πολίτες, αλλά και από την άλλη διαδρομή.

Γνωρίζουμε πως οι εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ τη λειτουργία του κράτους. Για αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμα καλύτερες τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές και να δημιουργήσουμε νέες όπου χρειάζεται, νέες εφαρμογές τις οποίες και δωρίζουμε στο ελληνικό δημόσιο, ώστε να λειτουργήσουν και μετά το πέρας της θητείας μας, χωρίς τον έλεγχο των δημιουργών τους.

b) Τομέας Εξωτερικών
Πιστεύουμε στο dogma 'Άμυνα στο Αιγαίο - Επίθεση στην EDEN'. Δηλαδή, όσον αφορά τους γείτονες προς τα ανατολικά, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε επίθεση παρά μόνο αν και μόνο αν υπάρχει ανάγκη για κατάληψη high grain περιοχής και υπάρχει οργανωμένο και καλοδουλεμένο σχέδιο. Πόλεμος για RL λόγους, για ψηφοθηρικούς λόγους ή για να περνάει η ώρα δε θα γίνει. Όποια κίνηση θα γίνεται με γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Όσον αφορά τη θέση μας στη συμμαχία θα δράσουμε επιθετικά, επιδιώκοντας τόσο μέσω της ανάπτυξης της οικονομίας μας, όσο και μέσω της στρατιωτικής μας δύναμης και της στρατηγικής μας θέσης την ανέλιξη της Ελλάδας σε κυρίαρχη δύναμη στην EDEN.

Θα συνεχίσουμε την πολιτική της ενημέρωσης των πολιτών μέσω των πρεσβειών, ενώ θα οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τους έλληνες που κατοικούν στο εξωτερικό, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της χώρας μας όσο πιο καλά γίνεται.

c) Τομέας Οικονομικών
Πρώτος μας στόχος η οικονομική ανάπτυξη και η διαφάνεια. Η οικονομική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσω της αύξησης των εξαγωγών, της συμβουλευτικής προς τις εταιρείες και την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου διαχείρισης πιλοτικά σε μερικές κρατικές εταιρείες, σύμφωνα με το οποίο η πληρωμή θα γίνεται ανάλογα με την παραγωγή.

Κάθε κρατική εταιρεία θα είναι υποχρεωμένη να κρατάει βιβλίο εσόδων και εξόδων και να καταθέτει ισολογισμό κάθε Κυριακή. Υπεύθυνος για την κατάθεση του ισολογισμού θα είναι ο manager κάθε εταιρείας, ενώ ο ισολογισμός θα φέρει την υπογραφή των υφυπουργών Εθνικής Οικονομίας, καθώς και του τομεάρχη Οικονομικών. Τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα σε κάθε αρχηγό κόμματος, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει με τον κατάλογο των κρατικών εταιρειών και τα ονόματα των διαχειριστών τους.

Επίσης ο προϋπολογισμός όχι μόνο θα περνάει από τη Βουλή πριν ψηφιστεί, αλλά θα δημοσιεύεται, ενώ θα δημοσιεύεται και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα χρήματα των issue. Κάθε πολίτης θα έχει το δικαίωμα να ξέρει που πήγε έστω και 0,1 grd. Έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα μας, δεσμευόμαστε στη πραγματική λειτουργία του εβδομαδιαίου ελέγχου από την διακομματική επιτροπή των οικονομικών της χώρας τα αποτελέσματα του οποίου θα δημοσιοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση από την εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Τέλος, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μητρώο ελληνικών και ελληνόκτητων επιχειρήσεων και οργανισμών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

1. e-IKA
Επειδή πλέον φορολογούμαστε και στους μισθους κάθε βδομαδα το 75% αυτης της φορολογίας θα γίνεται αναδιανομή του πλούτου μεσω αγαθών στουs νεους παιχτες.

2. θεσπισή χρηματοδότησης νέων επιχειρηματιών και νέων παιχτών σε ρευστό όποτε αυτο κρίνεταi απαραίτητο.

3.χρηματοδότηση παιχτών για αλλαγή skill.

4.δημιουργεία stock αγαθών μέσω κρατικων εταιριων σε food και άλλων αγαθών.

5. δημιουργεία ταμείου αλληλεγγιης


ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.ενεργή διαχείρηση των κρατικών εταιριών με σκοπό την αυξηση εσόδων

2. 1% vat στις πρώτεs ύλες(αν γίνεται) απο εξωτερικό εφόσον το κόστος μετακυλίεται στον επιχειρηματία καθώς και μείωση του vat κατα 1% στο προιόνπου παραγεται απο την πρώτη ύλη.

3. Μείωση του φόρου εξωτερικού στα προιόντα που ύστερα απο έρευνα είναι παράλογες οι τιμές τους και πιθανη χρηματοδότηση ξένων επενδυσεών

4. καθημερινός έλενχος της οικονομίας για ανάλογα μέτρα.

d) Δημόσια διοίκηση
Σκοπεύουμε να προωθήσουμε:
a) τη συμμετοχή όλων των κομμάτων με ποσόστωση στα ψηφοδέλτια των 5 πρώτων Με τον εξής τρόπο:
Τα μέλη των κομμάτων μετρωνται Μία προσυμφωνημένη ημερομηνία και οι θέσεις θα δίνομαι με τον ακόλουθο τρόπο:
έως 10 μέλη - 0 θέσεις
10-19 μέλη - έως και 1 θέση
20-49 μέλη - έως και 2 θέσεις
50+ μέλη - το μέγιστο 3 θέσεις + μπόνους 1 θέση για κάθε επιπλέον 20 μέλη
Για τα κόμματα που έχουν μόνο μία θέση, η επιλογή περιοχής του υποψηφίου τίθεται στην ευχέρεια του φιλοξενούντος κόμματος.
Για τα υπόλοιπα κόμματα: Το κάθε κόμμα μπορεί να καθορίσει επακριβώς (τάδε υποψήφιος στην τάδε περιοχή) την τοποθέτηση του 50% των υποψηφίων του. Αν ο αριθμός δεν είναι ακέραιος, στρογγυλοποιείται προς τα κάτω. Το 50% είναι το ποσοστό επί του τελικού αριθμού υποψηφίων και όχι επί του πλήθους που δικαιούται.

b) τη χρήση του 5% των μελών κάθε κόμματος της πρώτης πεντάδας ως t-5, προκειμένου να ψηφίζουν σε όποιο κόμμα κινδυνεύει από PTO.

Επίσης σκοπός μας είναι να εισάγουμε τα δημοψηφίσματα στη δημόσια ζωή, αρχικά πιλοτικά και μετά μόνιμα. Στόχος της εφαρμογής των δημοψηφισμάτων αποτελεί ο σεβασμός στην άποψη και στην ύπαρξη του πολίτη. Για μας ο πολίτης δεν αντιμετωπίζεται ως ψηφοφόρος, τον οποίο δεν χρειαζόμαστε αμέσως μετά την εκλογή. Για μας ο πολίτης, οφείλει να είναι συμμέτοχος στη λήψη των αποφάσεων αλλά και κριτής του έργου της κυβέρνησης, με στόχο τη βελτίωση αυτού. Αρχικά, η συμμετοχή του πολίτη θα ζητείται σε θέματα που άπτονται στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής αλλά και έγκρισης της πολιτικής που αφορά την ενίσχυση των νέων παιχτών αλλά και του οικονομικού «χάσματος» που τους χωρίζει με τους «παλιότερους». Γνώμονας της κυβέρνησης μας αλλά και της άσκησης της πολιτικής μας είναι η παροχή της δυνατότητας σε κάθε πολίτη να ελέγχει, να κρίνει και να προτείνει θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του παίχτη – πολίτη στην e-χώρα. Για την δημοσιοποίηση των δημοψηφισμάτων και την εξασφάλιση της συμμετοχής των πολιτών σε αυτά δεσμεύουμε χρήματα που θα προέλθουν από την φορολογία, για την διαφήμιση και προβολή της διεξαγωγής των δημοψηφισμάτων. Τέλος, για την αποδοχή των αποτελεσμάτων, θα δημιουργηθεί πολυκομματική επιτροπή ελέγχου τόσο της συμμετοχής όσο και των αποτελεσμάτων τους.

e) Παρουσία στην καθημερινότητα
Προηγούμενες εμπειρίες μας έχουν δείξει πως η εξουσία εύκολα κάνει μια κυβέρνηση αλαζονικοί. Γί αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε τη διαφορά όχι μόνο με καθημερινή ενημέρωση των πολιτών από τα υπουργεία, αλλά και με μια καινοτομία: την ώρα του προέδρου και των τομεαρχών. Κάθε Σάββατο ο πρόεδρος και οι τομεάρχες θα βρίσκονται στο chat και θα απαντούν σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διοίκηση της χώρας. θα παρίστανται και υφυπουργοί αν υπάρχει κάποιο ειδικό θέμα.

f) Τρόπος διακυβέρνησης
Πιστεύουμε στην επικοινωνία και τη σκληρή δουλειά. Κάθε 3 μέρες θα γίνεται συγκέντρωση των υπουργείων κάθε τομέα, η αναφορά της οποίας θα παραδίδεται στον πρόεδρο, ενώ θα γίνεται κυβερνητικό συμβούλιο ανά 5 μέρες. Ο κάθε τομεάρχης δεν είναι τσάρος που κάνει ο,τι θέλει, όλοι δουλεύουν ομαδικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα της κυβέρνησης και τις εντολές του προέδρου.

g) Σύνταγμα
Δεσμευόμαστε μέχρι το τέλος της θητείας μας να θεσμοθετήσουμε Σύνταγμα, το όποιο θα δημιουργηθεί με τη συμμέτοχη όσων κομμάτων επιθυμούν να βοηθήσουν. Πιστεύουμε πως σε αυτή τη χώρα υπάρχει τιμιότητα, υπάρχει η ηθική σε κάθε πολίτη που θα του επιβάλλει την τήρηση των κανόνων του Συντάγματος. Ως κυβέρνηση θα βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τους admins για να τους ενημερώσουμε για το εγχείρημα μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να αποστέλλουμε tickets για τιμωρία όσων παικτών παραβαίνουν το πλαίσιο κανόνων του Συντάγματος.

Και ως συμπλήρωμα των παραπάνω, γνωρίζουμε πως πολλοί αμφιβάλλουν πως ένα Σύνταγμα μπορεί να τηρηθεί, αλλά ως αντεπιχείρημα καλούμε όσους αμφιβάλλουν να θυμηθούν πως κάθε κόμμα έχει καταστατικό, σύμφωνα με το οποίο λειτουργεί. Καταστατικό το οποίο συμπληρώνει τα game mechanics και ΤΗΡΕΙΤΑΙ από όλα τα μέλη των κομμάτων. Αφού τηρείται το καταστατικό, ΝΑΙ, μπορεί να τηρηθεί και το Σύνταγμα.

3. Γιατί να μας ψηφίσετε
Ζητάμε την ψήφο από όσους θέλουν ριζικές αλλαγές, από όσους δε φοβούνται να τολμήσουν να πάρουν ρίσκο, από όσους πιστεύουν πως μπορούμε να πάμε τη χωρα ένα βήμα πιο πέρα. Ζητάμε την ψήφο σας μόνο αν πιστεύετε πως είμαστε άξιοι για αυτήν. Μόνο αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα νέο ρολο, όχι του ανενεργού πολίτη - θεατή ενός θεατρικού έργου, αλλά του πολίτη που συμμετέχει στη διακυβέρνηση, του πολίτη που ενεργοποιείται και βοηθά με όλες του τις δυνάμεις.

Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί, δεν είμαστε ούτε αυθεντίες ούτε μεσσίες. Έχουμε όμως πρόγραμμα, οργάνωση και χρονοδιάγραμμα, καθώς και πίστη στις δυνατότητες μας. Και ένα όραμα, να βάλουμε τις βάσεις ώστε η συνέχεια της V2 να είναι ακόμα καλύτερη για τη χώρα μας.

_________________
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!

Λεφτεριάς Λίπασμα οι πρώτοι Νεκροί!
avatar
LightRevolver
Ο Καρατζαφέρης φταίει!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 1371
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης

http://www.estros.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ SDU - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ELFKOK93

Δημοσίευση από KyriakosK Την / Το Παρ Ιουλ 30, 2010 6:14 am

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί το πρόγραμμα το δημοσίευσε ο Light στο φόρουμ, ενώ κατεβαίνει ο Elf, να αναφέρω πως το πρόγραμμα συντάχθηκε ύστερα από συλλογική προσπάθεια από τα μέλη του SDU και συγκεκριμένα του Πολιτικού Τομέα του κόμματος, έπειτα από συζητήσεις και μετατροπές 10 περίπου ημερών. Wink

_________________
avatar
KyriakosK
Είμαι ο Σαμσόν, μη μου πειράζετε το μαλλί!

Αριθμός μηνυμάτων : 609
Τόπος : Halkidiki

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης