Πρόγραμμα για της Προεδρικές της χώρας τον μήνα Ιανουάριο.

Πήγαινε κάτω

Πρόγραμμα για της Προεδρικές της χώρας τον μήνα Ιανουάριο.

Δημοσίευση από kalanapathon Την / Το Κυρ Ιαν 02, 2011 10:24 pm

Το SDU, ύστερα από άφθονο brain storming που έγινε στο φόρουμ του, περήφανα παρουσιάζει το Πρόγραμμα του για της Προεδρικές εκλογές της Χώρας.
Υποψήφιος με το κόμμα μας ο….. LightRevolver.

Κοινωνική πολιτική

1. Στελέχωση κρατικών εταιρειών με νέους παίκτες που μπαίνουν στο game. Μαζί με το καλωσόρισμα στο παιχνίδι και τον οδηγό νέων θα λαμβάνουν και μήνυμα με τις διαθέσιμες θέσεις. Ο διαχειριστής της κάθε εταιρείας θα είναι υπεύθυνος για τους παίκτες που δουλεύουν σε αυτές. Θα τους δίνει συμβουλές, και θα απαντάει σε απορίες τους.

2. Δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης στο οποίο εκτός από προσφορές πολιτών θα καταθέτονται τα gold που κερδίζουν οι βουλευτές, με σκοπό την βοήθεια και τον εξοπλισμό των νέων παιχτών.

3. Η «κυβέρνηση» δημιουργεί μια/δυο εταιρείες που βρίσκονται στον λογαριασμό του προέδρου της χώρας. Στις εταιρείες αυτές εργάζονται τα μέλη της κυβέρνησης με τον κατώτατο μισθό και χωρίς περαιτέρω απολαβές. Σκοπός του θεσμού είναι η δημιουργία αποθεμάτων για την χρήση τους σε περιόδους κρίσης/πολέμου ΩΣ:
α) Επιπλέον παροχές για ευνοϊκότεροι έκβαση μίας μάχης.
β) Πιέσεις στις τιμές της αγοράς με την διάθεση μεγάλων ποσοτήτων όπλων/ψωμιών.

4. Δημιουργία παρατηρητηρίου μισθών και τιμών και εβδομαδιαία ανάρτηση των αποτελεσμάτων τους μέσω του Υπουργείου τύπου ώστε να γνωρίζουν όλοι πως κινείτε η αγορά.


Οικονομική πολιτική

1. Μείωση του income tax ώστε να γεμίσει η τσέπη του παίχτη και αύξηση του VAT σε όλα εκτός των raw ώστε να εξισωθούν οι απώλειες από το income tax.

2. υπερκομματική ομάδα που θα ασχολείται με τις κρατικές εταιρίες και θα δίνουν λόγω στους πρόεδρος όλων των κομμάτων. Δε θα τις διαχειρίζονται αλλά θα ξέρουν ποιες είναι ανενεργές, ποιες δουλεύουν κερδοσκοπικά, ποιες μαζεύουν μόνο stock, σε ποιες πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι και σε ποιες είναι οι στρατιώτες. Και γενικά θα ξέρουν τι ποσότητες παράγει κάθε μέρα το κράτος από το κάθε προϊόν.

3. Δημιουργία υπερκομματικής ομάδας Monetary Market με μόνη ευθύνη να ασχολούνται όσο περισσότερο μπορούν με το MM ανάλογα με τις κατευθύνσεις του υπουργό οικονομικών

4. Να τεθεί ένα όριο για μέγιστο απόθεμα gold που θα κρατάει το κράτος (έστω 6.000) και οποιοδήποτε περίσσευμα να δίνεται ένα 10% για εταιρίες food και τα υπόλοιπα για επιδότηση για strength

5. ΌΧΙ σε νέα issue. Το κράτος πρέπει να συντηρείται από τα έσοδα του και όχι να καίμε gold συνέχεια. Η αγορά έχει πλημμυρίσει από grd και υπάρχει δυσκολία στο να αλλάξουν δραχμές. Αύξηση του minimum wage για να χτυπηθεί το κύκλωμα των multies.


Στρατιωτική πολιτική

1. Κανένας επεκτατικός πόλεμος κατά της Τουρκίας ή οποιασδήποτε χώρας, Διατήρηση της Κύπρου υπό Ελληνική κατοχή για όσο καιρό κριθεί κατάλληλο, και απελευθέρωση όταν οι Κύπριοι θα μπορούν να συνεχίσουν σχετικά αυτόνομα την πορεία τους (οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτικά κτλ). Μεγάλη στήριξη του κρατικού στρατού στις επιχειρήσεις της EDEN, ώστε να αναγνωριστεί η προσφορά της Ελλάδας στο στρατιωτικό κομμάτι, οπότε όταν χρειαστούμε βοήθεια σε περίπτωση επίθεση σε original περιοχή μας, να έχουμε καλή υποστήριξη.


2. Δημιουργία μονάδας Juniors
Θα κατατάσσονται νέοι παίκτες που ξεκινούν το παιχνίδι. θα δουλεύουν σε κρατικές εταιρίες(με υγεία 100) και θα τους παρέχεται τέτοια ποσότητα ψωμιού που θα καθιστά το κόστος του εγχειρήματος μηδενικό.
Στόχος:Οι νέοι παίκτες θα κάνουν πιο γρήγορο rank up, θα συμμετέχουν στο στρατιωτικό σκέλος του παιχνιδιού(που ελκύει) με βασικό σκοπό να μείνουν περισσότεροι παίκτες στο παιχνίδι.

3. Δημιουργία μονάδας Hopes
Προϋπόθεση :1 hard worker medal
Θα κατατάσσονται με στόχο την ενδυνάμωση του strength
Παροχές:11,5 grd+5 q3 food
Στην αρχή κάθε μήνα θα σημειώνεται το strength του πάικτη και στο τέλος του μήνα θα πρέπει να έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατα 255 μονάδες(30*8,5)εφόσον έχει δουλέψει όλες τις μέρες.Αν είναι μικρότερο θα ζητείται να καλυφθεί η διαφορά με προσωπικά έξοδα.

4. Αναδιάρθρωση της main και της elite army εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

5. Οι συμμαχίες με χώρες πρέπει να επαναπροσδιοριστούν άμεσα. Γίνονται παντού ανακατατάξεις και τόσο gold που ξοδεύουμε κάθε μήνα (1-2 mpp αν κοπούν, έχουμε άμεσα 100-200 gold!), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε training ή tanking.

That's all folks, Και μην ξεχνάτε στηρίξτε με την ψήφο σας το SDU!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kalanapathon στις Τρι Ιαν 04, 2011 10:16 am, 4 φορές συνολικά
avatar
kalanapathon
Φιλοσοφώ, άρα γυμνάζομαι...

Αριθμός μηνυμάτων : 244
Τόπος : Seyheles

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρόγραμμα για της Προεδρικές της χώρας τον μήνα Ιανουάριο.

Δημοσίευση από DeadChi Την / Το Κυρ Ιαν 02, 2011 10:39 pm

Πολύ καλό και περιεκτικό το πρόγραμμα, αλλά αναφέρεται μόνο για στρατιωτικά και δημοσιοοικονομικά. Για τις ιδιωτικές εταιρίες που ολοένα βυθίζονται, δεν λέμε τπτ. Οι μισθοι ανεβαίνουν, οι τιμές πώλησης πέφτουν Sad
avatar
DeadChi
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 44
Τόπος : Kastoria

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρόγραμμα για της Προεδρικές της χώρας τον μήνα Ιανουάριο.

Δημοσίευση από kalanapathon Την / Το Κυρ Ιαν 02, 2011 10:46 pm

ωζ παλι καλα που μου το θύμισες...
avatar
kalanapathon
Φιλοσοφώ, άρα γυμνάζομαι...

Αριθμός μηνυμάτων : 244
Τόπος : Seyheles

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρόγραμμα για της Προεδρικές της χώρας τον μήνα Ιανουάριο.

Δημοσίευση από DeadChi Την / Το Τρι Ιαν 04, 2011 10:49 pm

Γι αυτό είμαστε εδω αρχηγέ! Smile
avatar
DeadChi
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 44
Τόπος : Kastoria

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης