[Thanasis Shoinas for CP]Πρόγραμμα

Πήγαινε κάτω

[Thanasis Shoinas for CP]Πρόγραμμα

Δημοσίευση από naron Την / Το Κυρ Ιαν 02, 2011 11:36 pm

ΣΤΡΑΤΟΣ

1.) Κρατικός στρατος:

Λειτουργία 2 μονάδων, ELITE και MAIN.

Παροχές: 15 GRD για MAIN με 10 q3 food και 20 GRD για ELITE με 10 q3 food.
Υποχρέωση των στρατιωτών, να κάνουν το ελάχιστο 50% boost κάθε μέρα στο train.

Παραπλήσιες παροχές: Πώληση food / q5 όπλων σε αρκετά χαμηλή τιμή την ώρα της μάχης μέσω chat-teamspeak

2.) Λειτουργία ταμείου tanking:

Το ταμείο tanking θα χρηματοδοτεί ισχυρούς παίκτες σε σημαντικές μάχες που αφορούν κυρίως την χώρα. Θα επιδοτούνται άτομα με strength μεγαλύτερο του 3000 ώστε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Τα άτομα αυτά θα συννενοούνται για την ώρα και το ποσό του dmg που θα χτυπήσουν σε συγκεκριμένα 2ωρα, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη χρήση του dmg τους. Κύρια πηγή εσόδων του ταμείου tanking, θα είναι η δωρεές των πολιτών μέσω του GreekDorees. Επίσης, σε περίπτωση μάχης, θα γίνεται ένας υπολογισμός του μέγιστου αριθμού gold που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, ώστε να έχουμε κέρδος από την μάχη.

3.) Τμήμα εφέδρων:

Στο τμήμα αυτό θα είναι άτομα που δεν θα δουλεύουν για κρατικές εταιρίες, αλλά θα δικαιούνται κάποιες παροχές από τον κρατικό στρατό. Δηλαδή, θα μοιράζονται food και q5 όπλα σε μάχες για να επιτευχθεί συγκεκριμένος αριθμός dmg σε συγκεκριμένη ώρα (Τ-5), για να βοηθήσουμε (σημαντικές) συμμαχικές μάχες η και δικές μας. Προφανώς η παρουσία των ατόμων στο teamspeak/chat κρίνετε υποχρεωτική.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1.) Νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Income tax:
Ενιαίος φόρος 12% σε όλα τα προϊόντα

VAT:
5% Moving Tickets / House / Hospital / Defense System
6% Food / Weapon

Import tax:
99% Iron
9% Grain
5% Stone / Oil
9% House, Hospital, Defense System
12% Food
15% Weapon
19% Moving TicketsΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1.) Πρόγραμμα “υπερωρία”:

Με λίγα λόγια το κράτος θα επιδοτεί το work booster κατά το ¼ (0,05 gold το 50% booster, και 0.2 gold το 200% booster) σε όσους αποφασίσουν να κάνουν το booster για να ανεβούν πιο γρήγορα work skill. Τα άτομα που θα επιδοτηθούν θα παρατηρούνται αν τηρούν τα αντίστοιχα boosters. Επίσης, μπορούν αν θέλουν να συννενοηθούν με τον εργοδότη τους, ώστε να συμβάλει κι αυτός σε ένα ποσοστό των gold.


ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

1.) Ενημερωτικά άρθρα ανά 5 μέρες τα οποία θα περιέχουν:
- Τιμές κόστους σε όλα τα προϊόντα, ώστε να μπορούν οι μικροί επιχειρηματίες να γνωρίζουν αν χάνουν ή κερδίζουν πουλώντας σε μια συγκεκριμένη τιμή.
- Συνοπτικός οδηγός για επιχειρηματίες, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ενεργών εταιριών στην Ελλάδα.
- Εμπορικά νέα σχετικά με νέες αλλαγές αλλά και ευκαιρίες επένδυσης σε export licences.

2.) Αγγελίες:
Λειτουργία εβδομαδιαίου προγράμματος αγγελιών για αγοραπωλησίες εταιριών. Όσοι ενδιαφέρονται απλά θα συμπληρώνουν μια φόρμα με το είδος της αγγελίας τους, όπου θα μπορούν να βάλουν ένα δικό τους κείμενο ώστε να προσελκύσουν αγοραστές.

3.) Αγορά export licences με 6 gold:
Όσοι έχουν ιδιωτικές εταιρίες και ενδιαφέρονται να αγοράσουν licences, θα μπορούν να πάρουν licence για ένα συγκεκριμένο πλήθος χωρών με 6 gold. Αναλυτικότερα, για μία εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν αιτήσεις για licences. Στο τέλος της εβδομάδας, ο υπεύθυνος του προγράμματος θα αγοράζει τις εταιρίες οι οποίες θα πουληθούν από τους ενδιαφερόμενους σε μια λογική τιμή. Ο υπεύθυνος θα αλλάξει διαδοχικά cs και θα ταξιδέψει σε χώρες όπου χρειάζονται licence οι ενδιαφερόμενοι. Θα αγοράζει όλα τα licence, και τέλος θα επιστρέψει ελλάδα, όπου και οι ιδιώτες επιχειρηματίες θα ξαναπαίρνουν τις εταιρίες τους πίσω. Τα gold για τα licence θα δωρίζονται κατά την αίτηση κάποιου ενδιαφερόμενου.

Νέοι παίκτες


παιδεία

1.) Πρόγραμμα “δωρεάν παιδεία”:

α.) Λειτουργία σχολείου: που σημαίνει mass messaging τους νέους από συγκεκριμένα άτομα με 3-4 πολύ βασικά μαθήματα (work με 100 wellness, δεν πολεμάμε ποτέ, 0.19 booster str από τα treasure maps)

β.) Λειτουργία κρατικού πανεπιστημίου: αυτό είναι για παίκτες από lvl 22 και πάνω, εκτός κι αν αποφάσισαν να μπουν σε κάποιο στρατό (ιδιωτικό η κρατικό), οπότε έτσι θα μπορούν να μπουν στο πανεπιστήμιο νωρίτερα. (ο μόνος λόγος είναι ότι μπαίνοντας σε στρατό τόσο νωρίς σημαίνει ότι καίγεσαι στο παιχνίδι και ενδιαφέρεσαι να μάθεις πιο πολλά.) Τρόπος λειτουργίας: Τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι οικονομικά, (διαχείρηση εταιρειών, Monetary Market, game mechanics), εξωτερική πολιτική.. Το να γίνεις φοιτητής στο πανεπιστήμιο θα είναι δωρεάν, εκτός από το τμήμα οικονομικών όπου είναι 1 gold η συμμετοχή.

Αυτό θα είναι γιατί όταν αποφοιτήσουν (αν κρίνουν οι καθηγητές ότι το παιδί είναι έτοιμο να έχει δική του εταιρεία) τότε το κράτος θα μπορεί να δίνει μία mini επιδότηση max 5 gold για να τον βοηθήσει να ξεκινήσει την εταιρεία του, αφού πρώτα μιλήσει με τους καθηγητές του και αποφασίσουν για το είδος της εταιρείας

Ενδυνάμωση Νέων Παικτών

2.) Προγραμμα “γυμναστήριο”

Το πρόγραμμα αυτό, θα έχει σκοπό την επιδότηση gold για train booster 50%. Θα επιδοτούνται όσοι έχουν strength από 750 και κάτω. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να δουλεύουν σε κρατική εταιρεία. Θα πέρνουν +5 grd από τον κανονικό μισθό, όπου είναι το μισό 0.19 booster. Κάθε μέρα ο ομαδάρχης (υπεύθυνος για 10 άτομα) θα ελέγχει ποιος κάνει το booster και ποιος όχι. Όποιος δεν τηρεί τους κανόνες, τότε απλά φεύγει από το πρόγραμμα.Νέοι παίκτες - Υγεία[/b]

[b]1.) Πρόγραμμα “fast food”:


Θα μοιραστεί τσάμπα φαϊ σε παίκτες από lvl 20 και κάτω, αφού έχουμε επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους και γνωρίζουμε ότι είναι ενεργοί παίκτες (είτε πολύ ενεργοί είτε 2-clickers). Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους παίκτες να επιβιώσουν, ώστε να τους κρατήσει στο game, αλλά και να διορθώσουν το health τους που όταν είναι μικρό καταστρέφει τις ελληνικές εταιρίες. Το 100 health είναι ο στόχος.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το να προσελκύσουμε την Σερβία και την Ρωσία για πιθανή συμμαχία, εκτός από πισώπλατη μαχαιριά στους εδώ και πολλά χρόνια φίλους μας, είναι χαζό, και μόνο προβλήματα θα προκαλέσει. Επειδή στην real life έχουμε ίδια θρησκεία, και επειδή αυτές οι χώρες πουλάνε στους νέους παίκτες και στους noobs, δεν σημαίνει ότι είναι και καλή κίνηση. Οι Σέρβοι το μόνο που θέλουν είναι νέες χώρες να πολεμούν γι’ αυτούς και να τους βοηθάνε. Δεν έχουν σκοπό να γίνουν φίλοι με άλλες χώρες από την EDEN, εκτός από εμάς γι’ αυτόν ακριβός το λόγο (και αυτό γιατί έχουμε την φήμη του καλού φίλου, που υπέρ βοηθάει τους συμμάχους του. Άρα δεν μας θέλουν για τα καλά μας τα μάτια, ούτε για τις προσευχές μας Wink ). Αλλά την ώρα που απαιτούν οι άλλοι να πολεμάνε γι’ αυτούς, οι ίδιοι δεν πρόκειται να λερώσουν τα χέρια τους πολεμώντας γι’ άλλους.

Τι προβλήματα, λοιπόν, θα προκαλέσει αυτή η αλλαγή? Μα φυσικά έχοντας παρατήσει τους πολύ καλούς μας φίλους για τους εχθρούς τους, και μετά να μην είμαστε και σε καλή κατάσταση με τους νέους μας φίλους που θέλουν μόνο να μας εκμεταλλευτούν, το πιο πιθανό είναι να βρεθούμε ξεκρέμαστοι.

Το ότι οι παλιές συμμαχίες, είναι παλιές, είναι αλήθεια. Το ότι το σύστημα δύο πόλων έχει κουράσει (EDEN vs Phoenix) είναι γεγονός. Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν θα είναι 2 οι συμμαχίες, αλλά περισσότερες, και πιο τοπικές (βαλκανική συμμαχία). Αυτό είναι λάθος. Ακόμα και 4 νέες συμμαχίες να δημιουργηθούν τώρα, δεν σας εγγυάται κανείς ότι κάποιες από τις συμμαχίες αυτές δεν θα συμμαχήσουν μεταξύ τους. Αντίθετα κάποιος σας εγγυάται ότι θα έτσι θα γίνει. Το ακούσατε πρώτοι εδώ. Btw, για να γίνουν πιο τοπικές συμμαχίες σημαίνει ότι οι χώρες θα μειώσουν από μόνες τους τα mpp τους. Κάτι που δεν θα γίνει ποτέ.

Άρα λοιπόν...

...αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο -πολύ σκληρό- πυρήνα (Ισπανία, Ρουμανία, Κροατία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ελλάδα) με προσθήκες από χώρες που θα έχουν λόγο πραγματικό να μπουν -οικονομικό και γεωγραφικό- (Πολωνία, Γαλλία, Γερμανία και ίσως Αγγλία) και μετά να ανοίξουμε διπλωματικές σχέσεις με τους πολύ καλούς μας φίλους Κινέζους και την Αμερικάνικη συμμαχία (PanAm). Έτσι, στη νέα συμμαχία θα έχουμε σίγουρα πολύ σκληρούς δεσμούς με τους φίλους μας και άρα η νέα συμμαχία θα έχει γερές βάσεις, που θα υπάρχουν επειδή πλέον εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Και η εμπιστοσύνη είναι από τα πιο βασικά -ίσως το πιο βασικό- στοιχείο. Σύντομα πιο πολλά πάνω σε αυτό.

>mpp με Ιράν, και διατήρηση όλων των τωρινών mpp

Υ.Γ Θα γίνει πρόταση για debate μεταξύ των υποψηφίων.

naron
Validating

Αριθμός μηνυμάτων : 1

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: [Thanasis Shoinas for CP]Πρόγραμμα

Δημοσίευση από ????? Την / Το Δευ Ιαν 03, 2011 11:25 am

Να μαι και γω!!!

πολυ καλο!

?????
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: [Thanasis Shoinas for CP]Πρόγραμμα

Δημοσίευση από John TG Την / Το Δευ Ιαν 03, 2011 11:32 am

pragmatika poly kalo to programma sas!
Arghsame ligaki sthn syndiamorfwsh omws...
avatar
John TG
Κατά βάθος, «αγαπάω» την κλίκα...

Αριθμός μηνυμάτων : 1107
Τόπος : Somewhere in Israel

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: [Thanasis Shoinas for CP]Πρόγραμμα

Δημοσίευση από Plastiras Την / Το Δευ Ιαν 03, 2011 8:57 pm

Autο ρε παιδιά με τις άδειες των εταιρειών δεν το κατάλαβα... :Ρ
avatar
Plastiras
Ο κεντρώος...

Αριθμός μηνυμάτων : 283

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης