Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Πήγαινε κάτω

Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από Spiros Sidiropoulos Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 8:48 pm

Kαλησπέρα σύντροφοι,

Με το παρόν topic θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξη σας για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της 5ης Μάη.Σε αυτή τη προσπάθεια είναι βέβαια πως δε θα γινόταν να ζητήσω τη βοήθεια σας.Είναι γνωστή η σχέση που έχω με τους περισσότερους απο εσάς και η εκτίμηση που τρέφω τόσο για τον καθένα σας ξεχώριστα όσο και για το SDU ευρύτερα.Οι αγώνες και οι μάχες που έχουμε δώσει όλο αυτό το διάστημα παλιοί και νεότεροι είναι σίγουρα περισσότεροι απο τα λάθη και τα στραβοπατήματα.Θέλω να ελπίζω πως πλέον έχουμε απαγκιστρωθεί απο κάθε είδους παλαιότερη αγκίλωση και καθημερινά κάνουμε βήματα μπροστά με διαρκή και πολυεπίπεδη συνεργασία.Υπο αυτό το πρίσμα σας παρουσιάζω το πρόγραμμα μου το οποίο είναι ακόμα υπο διαμόρφωση και θα ήθελα τις σκέψεις τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις σας πάνω σε αυτό.Θεωρώ πως είναι πλήρως προσαρμοσμένο πάνω στο τί πρέπει να ζητάει η Αριστερά στο παιχνίδι με βάσει τις συνεχείς αλλάγες στους μηχανισμούς του παιχνιδιού.Βασικός πυλώνας αυτής της πρσπάθειας είναι η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξη σας και τη βοήθεια σας στη συνδιαμόρφωση του προγράμματος.Σύντροφοι,σας θέλω στη πρώτη γραμμή.Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Σύντροφοι.
Το παρόν κείμενο αποτελεί μια προσπάθεια να βγει το LSP από το τέλμα και την εσωστρέφεια που το διακατέχει την τελευταία περίοδο και προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας μετά από πολλούς μήνες, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα του παιχνιδιού.
Για την συγγραφή του παρόντος κειμένου οφείλω να θέσω κάποιες προυποθέσεις-επισημάνσεις ΚΡΙΣΙΜΕΣ για την κατανόηση του, εξαρχής:
1) Δεν θεωρώ το LSP ή τα κοντινά σε αυτό άτομα ικανά να σχηματίσουν κυβέρνηση μόνα τους και άρα θέτω ως δεδομένη την συνεργασία σε βάση προγράμματος με άτομα άλλων χώρων ή ανεξάρτητα ή ακόμα και συνυφασμένα με την “κλίκα” ΕΦΟΣΟΝ αυτά θελήσουν να συνεργαστούν και εφαρμόσουν τις αρχές μας. (πχ, Bo, Megalexandros, Geokos, Archoss)
2) Στο δίλλημα “μεγάλοι φόροι & μεγάλο κράτος”-”μικροί φόροι & μικρό κράτος” θεωρώ ότι απαντάει το παιχνίδι και μας οδηγεί αναγκαστικά στο δεύτερο.
3) Το παρόν κείμενο είναι προιόν προσωπικής σκέψης και σίγουρα έχει πολλές ελλείψεις, λάθη και διαφοροποιήσεις με την “κλασσική” γραμμή του κόμματος γι’ αυτό και το παραθέτω σε εσάς ώστε να το κρίνετε
4) Προσωπικά θεωρώ την πρόοδο σε κάθε επίπεδο (κομματικό-κρατικό) μια διαδικασία που επιτυγχάνεται μέσα από συγκρούσεις. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι μεγάλο κομμάτι του LSP θα διαφωνήσει ριζικά και θεμελιακά με αυτό, ΑΛΛΑ όσο φοβόμαστε αυτή την σύγκρουση μένουμε πίσω

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Στρατός:
Πλήρης κατάργηση του κρατικού στρατού. Αυτή την στιγμή είναι αργοκίνητος, με χαμηλό damage και ιδιαίτερα κοστοβόρος. Προτείνω την ΠΛΗΡΗ κατάργησή του. Το απαιτούμενο dmg θα επιτυγχάνετε με την διεύρυνση της χρήσης στρατιωτικών ομάδων. Οι ομάδες αυτές θα καλούνται από το υπουργείο άμυνας το οποίο από εδώ και στο εξής θα έχει καθαρά διαχειριστικό-συντονιστικό ρόλο, να συμβάλλουν στις απαιτούμενες μάχες είτε τις δικές μας είτε των συμμάχων. Για την ανταμοιβή-ενίσχυση των ομάδων αυτών θα θεσμοθετηθεί ένα σύστημα επιδότησής τους.
Σε μάχες χαμηλής σημασίας θα επιδοτούνται με όπλα και τρόφιμα αναλογικά με το συνολικό dmg που θα κάνει κάθε ομάδα ΑΦΟΥ το κάνει.
Σε μάχες υψηλής σημασίας η επιδότηση θα γίνεται με χρήματα που θα μετατρέπει η ομάδα σε gold μέσω MM ή απευθείας με gold για tanking.
Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο αμύνης αποδεσμεύεται από την διαχείριση εταιρειών και ασχολείται απλά για τον συντονισμό και την κατανομή των δυνάμεων των ιδιωτικών μονάδων.

Για όσους πολίτες δεν ανήκουν σε στρατιωτική ομάδα θα ισχύει σύστημα παροχών (τύπου kypcom), το οποίο θα “τροφοδοτείται” με τον ίδιο τρόπο που θα δίνονται και οι παροχές σε αγαθά στις μονάδες (δες παράγραφο Οικονομία-Εμπόριο). Το σύστημα αυτό θα ενεργοποιείται μόνο σε καταστάσεις ιδιαίτερα σημαντικών μαχών.

Εξωτερική πολιτική

Συνοπτικά προτείνω:
1) Ανάκτηση-διατήρηση των original περιοχών μας.
2) Επέκταση στις εξής περιοχές (κάποιες από αυτές είναι ήδη κατηλλειμένες αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στα bonus λόγω μη σύνδεσης):
Αίγυπτο--> Lower Egypt (fruit), Middle Egypt (cattle), Sinai (fruit)
Αραβία--> Tabuk (aluminium), Al madinah (oil), Najran (saltpepper), Al riydah (grain)

Τις περιοχές αυτές μπορούμε είτε να τις διεκδικήσουμε διπλωματικά προσφέροντας κάποιες άλλες που κατέχουμε (πχ Al quasim) που δεν μας εξυπηρετούν σε κάτι είτε να τις κατακτήσουμε.
Προτείνω κατάκτηση γιατί οι RL Αιγύπτιοι και Σαουδάραβες που παίζουν το παιχνίδι είναι ελάχιστοι, οπότε προσωπικά δεν φοβάμαι μην τους “χαλάσω το παιχνίδι” ούτε ανησυχώ ότι τους αδικώ. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών στο παιχνίδι είναι κατά κύριο λόγο τυχοδιώκτες άλλων χωρών.

Ταυτόχρονα η κατοχή αυτών των περιοχών καθιστά σε εμάς άχρηστη την Κύπρο (βόρεια και νότια) γεγονός το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια ειρήνευσης με την Τουρκία. Δίνουμε Κύπρο, ζητάμε ειρήνη ΑΦΟΥ έχουμε ελευθερώσει την χώρα.

Κατά τα λοιπά, πιστεύω ότι ίσως ήρθε η ώρα να δούμε τι εναλλακτικές έχουμε σε επίπεδο διεθνών συμμαχιών. Αρχίζω και σχηματίζω την εντύπωση ότι μένουμε στην EDEN για να κάνουμε το καπρίτσιο του μονοσάνδαλου, χωρίς να αποκλείω την περίπτωση να παραμείνουμε σε αυτήν. Όμως πρέπει να δούμε όλες μας τις επιλογές.


Οικονομία-Εμπόριο

Ένα ενοποιημένο υπουργείο. Αν και με την κατρακύλα της δραχμής είναι πρακτικά αδύνατη η άσκηση πολιτικής αφού οι admins-θεοί κάνουν ότι γουστάρουν, στόχος του υπουργείου είναι η συνεχής παρακολούθηση του MM με σκοπό την “εκμετάλλευση” όποιων προσφορών είναι δυνατό ώστε να μετατρέπονται GRD σε gold προς όφελος του κράτους.
Επίσης το υπουργείο αυτό είναι υπεύθυνο και για το “μοίρασμα” δραχμών που συγκεντρώνονται από την φορολογία ώστε να είναι καλυμμένες οι ανάγκες λειτουργίας των υπολοίπων οργανισμών του κράτους.
Δεδομένης της κατάργησης του στρατού οι ανάγκες αυτές αναμένονται να είναι σαφώς λιγότερες και το υπουργείο θα πρέπει να προσαρμόσει την φορολογία στην ελάχιστη δυνατή.
Ο τομέας εμπορίου του Υπουργείου θα πρέπει να αναλάβει τον δύσκολο έργο επίτευξης συμφωνιών ώστε να παρέχεται στην Ελληνική αγορά το απαραίτητο deer και rubber σε τιμές λογικές για την κατασκευή q5 όπλων και ψωμιών καθώς και να επιβλέπει τις τιμές στην Ελληνική αγορά προσπαθώντας να τις συγκρατήσει σε περιπτώσεις αισχροκέρδειας παρέχοντας stok στην αγορά.

SOS SOS SOS

Πως δημιουργείται το στοκ???
Το στοκ που αναφέρεται στην παράγραφο για τις παροχές στις στρατιωτικές ομάδες ΑΛΛΑ και στο υπουργείο οικονομίας-εμπορίου για τον έλεγχο της αισχροκέρδειας δημιουργείται ως εξής:
Με ευθύνη του Υπουργείου Νέων όλοι οι νέοι που επιθυμούν από το επίπεδο 1 έως και το επίπεδο 18 δουλεύουν σε εταιρείες του κράτους-υπουργείου Εμπορίου. Οι νέοι αυτοί θα πληρώνονται με αρκετά υψηλό μισθό (σε grd) ο οποίος θα προέρχεται από την φορολογία των πολιτών. Κατά κύριο λόγο αυτές οι εταιρείες θα είναι raw (γιατί οι weapon & food στα υψηλά q τους “σκοτώνουν”). Οι πρώτες ύλες αυτές θα μετουσιώνονται σε όπλα και φαγητά υψηλού q από την ΔΩΡΕΑΝ εργασία στις αντίστοιχες κρατικές εταιρείες των μελών της κυβέρνησης.
Ουσιαστικά το κύκλωμα δλδ, θα έχει ως εξής: Φορολογία πολιτών--> μισθοί νέων σε εταιρείες raw---> παραγωγή όπλων και φαγητών από το κράτος---> στοκάρισμα για επιδότηση πολιτών-στρατιωτών και έλεγχο αγοράς.
Οπωσδήποτε με τα νέα δεδομένα θα χρειαστεί Migrate σε πολλές κρατικές εταιρείες. Ταυτόχρονα είναι πιθανόν τα παραγόμενα προιόντα να μην είναι αρκετά οπότε ίσως χρειαστεί να ισχύσει το ίδιο σύστημα και για μη νέους με μισθούς αγοράς καλυπτόμενους από τα χρήματα των φόρων.

Υπουργείο Νέων Παιχτών

Το υπουργείο αυτό αναλαμβάνει το mentoring των νέων. Καλό θα ήταν η χρήση εφαρμογής τύπου Tall Niki ή και η χρήση του maxihellas. Γενικά τα πράγματα πάνε καλά σε αυτόν τον τομέα, οπότε παραμένει ως έχει με την διαφορά ότι οι νέοι προτρέπονται-παραπέμπονται να δουλεύουν στις κρατικές εταιρείες του υπ. οικονομίας-εμπορίου.
Κατά τα άλλα απλοί-κατανοητοί οδηγοί καθημερινά- στα όρια του σπαμ.
Συνεχής παρουσία στο τσατ και διόρθωση- επιμέλεια του μηνύματος υποδοχής.

Υπουργείο Εσωτερικών-Τύπου

Ενοποίηση και εδώ. Θεωρώ ότι η ενημέρωση ΓΙΑ ΟΛΑ είναι βασική αρχή της δημοκρατίας. Θέλω ένα υπουργείο Τύπου να τρώει ρεπορτ για σπαμ!!!!!!
Θέλω να τους ζαλίζουμε με πληροφορίες πραγματικές και όχι στάχτες στα μάτια.
Το Εσωτερικών απλά διοργανώνει τα προγράμματα αντιπτο των εκλογών. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα και η ενεργοποίηση παιχτών με σκοπό την προστασία από multies. Παιχτών δηλαδή που θα ταράζουν το σύστημα στα τικετ. Πολλοί το κάνουν για χαβαλέ ήδη. Ας το κάνουν και επίσημα στα πλαίσια της ισονομίας. Επίσης αρκετά σημαντική είναι και η επίβλεψη της παροχής υπηκοοτήτων από το ίδιο υπουργείο.

Συντροφικά,
Spiros Sidiropoulos

Spiros Sidiropoulos
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 6

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από John TG Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 9:01 pm

eimai YPER gia Spyro
avatar
John TG
Κατά βάθος, «αγαπάω» την κλίκα...

Αριθμός μηνυμάτων : 1107
Τόπος : Somewhere in Israel

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από sakis2011 Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 9:07 pm

stirizo kai ego spyro sidiropoulo..
me yperkalyptei se ola, alla
pisteyo oti prepei na koitaksei to "minimum wage" efoson tha doulepsei me tis stratiotikes omades gia stratiotiko montelo..
kai os gnoston oi stratiotikes omades ekei xanoun arketa grd.
avatar
sakis2011
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 25

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από Persival Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 9:10 pm

Γιατί όχι; Μέσα
avatar
Persival
Metallicus Diabolicus

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : Κρήτη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από johnias Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 9:16 pm

Συμφωνω και εγω υποστηριξη του σπυρου...
Θα ειναι σιγουρα κατι ξεχωριστο!
avatar
johnias
Εγώ πότε θα πάρω bh;;;

Αριθμός μηνυμάτων : 38
Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από EleniG Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 9:31 pm

ΥΠΕΡ!!!
Καλή Επιτυχία Σπυράκο!!

_________________
Face your path with courage, don't be scared of people's criticism. And, above all, don't let yourself get paralyzed by your own criticism.
avatar
EleniG
Είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν νευριάζω, οκ; ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ! ΑΝΤΕ!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 989
Τόπος : Ioannina

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από KyriakosK Την / Το Κυρ Μάης 01, 2011 10:04 pm

Πάμε ρε Σπύρο!

_________________
avatar
KyriakosK
Είμαι ο Σαμσόν, μη μου πειράζετε το μαλλί!

Αριθμός μηνυμάτων : 609
Τόπος : Halkidiki

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Προεδρικές εκλογές-5 Μάη 2011

Δημοσίευση από LightRevolver Την / Το Δευ Μάης 02, 2011 12:07 am

YPER

_________________
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!

Λεφτεριάς Λίπασμα οι πρώτοι Νεκροί!
avatar
LightRevolver
Ο Καρατζαφέρης φταίει!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 1371
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης

http://www.estros.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης