Υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας Οκτώβρης 2012 Nikolaos Sklhros

Πήγαινε κάτω

Υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας Οκτώβρης 2012 Nikolaos Sklhros

Δημοσίευση από Nikolaos Sklhros Την / Το Σαβ Σεπ 29, 2012 4:39 am

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω αρχικά την Ελένη και το νεροφίδα για το βήμα αυτό.Αυτή είναι στο περίπου η σύνθεση της κυβέρνησης καθώς τα άτομα χωρίς (ν) δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους.Από το πρόγραμμα λείπει το αναλυτικό πρόγραμμα τουΥπουργείου Οικονομικών καθώς ο maxfuht έγραφε σήμερα και δε μπορούσε να ασχοληθεί.
Ελπίζω να σας καλύπτει και να έχω τη στήριξή σας.

Προέδρος: Nikolaos Sklhros(ναιιιιιιιιιιιι)
Αντιπρόεδρος: ksopateras (ν)


Σε ρόλο μπαλαντέρ: kostass13Τομέας Πολέμου και Εξωτερικών
Τομεάρχης: Υπουργός Πολέμου

Υπουργείο Πολέμου

Υπουργός: Nikolaos Sklhros + kostass13

Μέλη:

1) AggelosPns (υπεύθυνος Πελασγών) (ν)
2) Menoetius (ν)
3) Ilias_the_Greek (ν)
Εκπαιδευόμενος: I Mes (v)

Υπουργείο Εξωτερικών

Υπουργός:Ektonosiakos (v)

Μέλη

1) Vassilis Karavias (εφημερίδες plus) (v)
2) Makedonissa (v)
3) vanzel papado

Τομέας Οικονομίας
Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργός:mafuxth (v)

Μέλη:

1) asoee (ν)
2) HonoreDeBalzac (v)
3) EpiCourious (αποθηκάριος) (ν)
4) Bakaras (ν)
Τομέας Εσωτερικών
Τομεάρχης:Ο Υπουργός Νέων

Υπουργείο Εσωτερικών

Προεδρείο Βουλής

Υπουργείο Νέων

Υπουργός: Tasos 1917 (ν)

Μέλη:

1) ionr21 (ν)
3) Agathoklis(ν)
4) zi spiderwoman
5) stavrouli
6) stroumfita23
7) Jimkats1
Cool I Mes (ν)


Υπουργείο Τύπου & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Υπουργός: mindfox(ν)

Μέλη:

1) Asterios C (ιστοριογράφος)
2) Makrugiannis (ιστοριογράφος)
3) arxaios (ιστοριογράφος)
4) Van Der Waal (ιστοριογράφος)
5) panvot
6) teobest

Πρόγραμμα Διακυβέρνησης

Υπουργείο Πολέμου
Η αλλαγή της ονομασίας του συγκεκριμένου υπουργείου δεν είναι τυχαία(Υπουργείο Αμύνης)
Η θέση της Ελλάδος πλέον στη συμμαχία από πλευράς οικονομικής και κυρίως στρατιωτικής μας έχει φέρει εδώ και πάρα πολύ καιρό σε άλλα σημεία εκτός της Άμυνας των πατρίων εδαφών θεώρησα σκόπιμο να αλλαχτεί το όνομα για εθιμοτυπικούς λόγους αλλά και ουσιαστικούς.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν κινδυενύει από εξωτερικούς εχθρούς άμεσα.Οι κτίσεις μας είναι ασφαλισμένες και οι 2 γειτονικοί εχθροί μας είναι απασχολημένοι αλλού.Επομένως αυτό το μήνα το Υπουργείο θα έχει ως βασικό του στόχο αυτό το μήνα την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των στρατιωτικών μονάδων της χώρας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολέμου και θα εκτελεστούν υπό αυτό το πρίσμα διάφορες κρούσεις κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού μέσω ασκήσεων για να βρούμε τις μαύρες τρύπες στη συνεργασία μεταξύ των μονάδων.
Οι διακλαδικές ασκήσεις είναι βασικές για να διαπιστωθεί ο χρόνος απόκρισης των μονάδων σε διάφορα σενάρια καταστάσεων που θα γίνουν μέσω των ασκήσεων ώστε να διαπιστωθούν αυτοί οι χρόνοι αντίδρασης.

Υπουργείο Εξωτερικών
Το Υπουργείο Εξωτερικών αυτό το μήνα θα έχει σαν πρώτη προταιρεότητα του τις σχέσεις της η-Ελλάδας με την Έντεν.Θα προσπαθήσουμε αυτό το μήνα η Ελλάδα να είναι οδηγός στην προσπάθεια αλλαγής και αναδιοργάνωσης της συμαχίας την οποία θα προτείνουμε αυτό το μήνα ώστε να γίνει η συμμαχία πιο αποτελεσματική.Για να έρθει σε πέρας αυτή η προσπάθεια θα χρειαστεί να έχουμε άριστη επικοινωνία με τις λοιπές συμμαχικές χώρες.
Με πρεσβευτές θα προσπαθήσουμε να διαφημίσουμε στο εξωτερικό ουσιαστικά τη χώρα μας ώστε να εδραιωθούμε ακόμα περισσότερο σαν χώρα οδηγός των εξελίξεων.

Υπουργείο Οικονομικών
Αυτό τον μήνα θα μελετήσουμε τα έσοδα του κράτους και ίσως να βρούμε τρόπο να τα ενισχύσουμε. Επίσης να ολοκληρώσουμε την πολύ καλή προσπάθεια του προηγούμενου ΜοΕ F@ni και να χτίσουμε την μία επιπλέον Q7 κρατική εταιρεία όπλων στον Mitsossougias. Πρέπει να έχει συνέχεια το έργο καθώς εναλλάσσονται οι κυβερνήσεις. Θέλω να είμαστε σε ετοιμότητα για νέες επιδοτήσεις για τα Training Grounds και αυτό θα γίνει με δύο τρόπους. Καταρχήν συλλογή στατιστικών όσον αφορά το τι quality TGs έχουν οι Έλληνες. Έπειτα θα κυκλοφορήσουμε φόρμα που θα τρέχει συνεχώς για να είναι πιο γρήγορη η ανταπόκριση και πιο δίκαιη η επιλογή όσων δικαιούνται επιδότηση. Και φυσικά συνέχιση και ίσως ενίσχυση/βελτίωση των Πελασγών.Επίσης θα βγουν καινούργιοι οικονομικοί οδηγοί επί παντώς θέματος οικονομικου ενδιαφέροντος.(TG, MARKET,εταιρείες κ.τ.λ. )


Υπουργείο Νέων
Στο Υπουργείο Νέων αυτό το μήνα το επιτελείο θα προσπαθήσει να φέρει περισσότερο κόσμο στο παιχνίδι ώστε να έχουμε την πολύτιμη συνεχή ροή νέων παικτών για να ενισχύονται τα κατώτερα divisions.Θα Ξανακοιτάξουμε τους οδηγούς. Θα τους εμπλουτίσουμε και θα τους επικαιροποιούμε εκεί που χρειάζεται.
Επίσης, θα τρέξουμε ξανά το πρόγραμμα "Μαζί τα φάγαμε". Δεν μας νοιάζει εάν θα έλθουν πολλοί νέοι παίκτες. Μας νοιάζει να περάσουμε την κουλτούρα της αλληλεγγύης σ' αυτούς. Όλα τα μέλη του υπουργείου μάλιστα θα κάνουν φίλους όλους τους νέους που θα μπαίνουν. Θα τους καλοσωρίζουμε και θα τους μιλάμε και για τα προγράμματα που θα τρέχουν.
Τέλος ξανά κοιτάμε το καταστατικό των Πελασγών και το προσαρμόζουμε στα οικονομικά δεδομένα του μήνα που θα διατρέχουμε.Υπουργείο Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
Αυτό το μήνα με υπεύθυνο τον mindfox θα γίνει ίσως ένα από τα κύρια προγράμματα της κυβέρνησης αυτής, εφόσον εκλεγώ, και θα είναι η εφαρμογή ελέγχου όλων των κρατικών οργανισμών.Δηλαδή ότιδήποτε μπαίνει και ότιδήποτε βγαίνει από τους οργανισμούς θα καταγράφεται αυτόματα.Με αυτό θα επιτύχουμε ελπίζουμε την πολυπόθητη διαφάνεια που ζητά η κοινότητα.

Υπουργείο Εσωτερικών
Αυτό το μήνα, θα προσπαθήσουμε να μπούν οριστικά οι αρμοδιότητες του Υπουργείου Εσωτερικών στο προεδρείο της Βουλής.Δηλαδή το Προεδρείο της Βουλής να γίνει το εν δυνάμει Υπουργείο Εσωτερικών ώστε όλα όσα αφορούν την εσωτερική τάξη της χώρας να είναι πάνω στους ίδιους τους Βουλευτές οι οποίοι είναι και οι εν δυνάμει υπεύθυνοι για την εσωτερική ασφάλεια και ευημερία της χώρας.Φυσικά κάτι τέτοιο θα χρειαστεί έγκριση της ίδιας της Βουλής και αναλόγως πως θα είναι η κατάσταση θα δράσω προς την κατεύθυνση αυτή ως Πρόεδρος.Ο τελευταίος λόγος όμως πέφτει στα χείλη της Βουλής και ότι αποφασιστεί από αυτή θα υιοθετηθεί άμεσα από την κυβέρνηση.

Υπουργείο Τύπου
Το Υπουργείο τύπου αυτό το μήνα θα έχει δύο εργασίες.Η πρώτη θα είναι η ενημέρωση των πολιτών.Για την καλύτερη ενημέρωση, όπως βλέπετε στη λίστα της σύνθεσης της κυβέρνησης, έχουν χωριστεί τα διάφορα Υπουργεία σε τομείς.Ο κάθε τομέας ελέγχεται από τον Υπουργό του σημαντικότερου Υπουργείου του κάθε τομέα.Ο σκοπός του διαχωρισμού αυτού είναι η ανά 10 μέρες δημοσιοποίηση μέσω της εφημερίδας του Υπουργείου Τύπου των αναφορών της προόδου των Υπουργείων από κάθε τομεάρχη.Πιστεύω ότι έτσι ο κόσμος θα τα βλέπει όλα συγκεντρωμένα και θα ενημερώνεται έτσι πιο εύκολα, χώρια τα άρθρα από τα διάφορα Υπουργεία για τις ενέργειές τους μέσα στο μήνα.

Η άλλη δουλειά του Υπουργείου αυτό το μήνα θα είναι η ιστορική καταγραφή της ιστορίας της eGreece από το καλοκαίρι του 2010 και μέχρι όσο μπορέσουν τα παιδιά που θα είναι επιφορτησμένα, ως μέλη του Υπ.Τυ. αυτό το μήνα, με αυτό το ζήτημα.Πιστεύω θα είναι χρήσιμο για τους πολίτες της eGreece να γνωρίζουν τι έγινε στο παρελθόν καθώς η γνώση της Ιστορίας πάντα βοηθούσε το σύνολο της κοινότητας να πορευθεί όσο καλύτερα γίνεται στο μέλλον.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nikolaos Sklhros στις Σαβ Σεπ 29, 2012 10:03 pm, 2 φορές συνολικά

Nikolaos Sklhros
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 2

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας Οκτώβρης 2012 Nikolaos Sklhros

Δημοσίευση από EleniG Την / Το Σαβ Σεπ 29, 2012 3:54 pm

1) Με τα Σκόπια τι σκέφτεστε να κάνετε; Ανανέωση του ΝΑΡ ή όχι;
2) Το δ) αναφέρεται στο Υπουργείο Νέων, για ποιό λόγο να γίνεται ιδιαίτερη ενημέρωση από το Νέων;

Καλή επιτυχία!

_________________
Face your path with courage, don't be scared of people's criticism. And, above all, don't let yourself get paralyzed by your own criticism.
avatar
EleniG
Είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν νευριάζω, οκ; ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ! ΑΝΤΕ!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 989
Τόπος : Ioannina

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας Οκτώβρης 2012 Nikolaos Sklhros

Δημοσίευση από Nikolaos Sklhros Την / Το Σαβ Σεπ 29, 2012 9:36 pm

To ΝΑΡ με τα Σκόπια θα το ξαναυπογράψουμε, δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα και από τις δύο πλευρές να ξαναυπογραφεί.

Το Υπουργείο Νέων θα ενημερώνει τους πολίτες για το έργο του κανονικά όπως και τα υπόλοιπα Υπουργεία.

Nikolaos Sklhros
New Member

Αριθμός μηνυμάτων : 2

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης